• Deelname vanaf 18 jaar
  • Wij beschermen jouw gegevens
  • Volgens de regels van het kansspelbeleid
  • Deelname vanaf 18 jaar
  • Wij beschermen jouw gegevens
  • Volgens de regels van het kansspelbeleid

Geef ex-showdolfijnen een beter leven èn maak kans op mooie prijzen

Bijdragen aan een beter leven voor dolfijnen terwijl je kans maakt op mooie prijzen? De World Animal Protection-loterij maakt het mogelijk! Koop voor slechts €7,50 een lot en help ons de eerste natuurlijke dolfijnenopvang van Europa te realiseren. De trekking is op 4 oktober.

Aan de kust van het Griekse eiland Lipsi, verscholen in een landschap van bergen en rotsen, ligt een verlaten baai. Onze droom is om samen met jou en andere dierenvrienden in deze baai de eerste natuurlijke dolfijnenopvang van Europa te realiseren, voor de hopelijk laatste generatie showdolfijnen. Dat willen we met deze loterij voor elkaar krijgen! Help jij mee?

Ja, ik help mee

Koop je loten namens Stichting World Animal Protection en steun daarmee het beschermen van dieren

User
Email
De kosten bedragen € 7,50 per lot.
Wil je gratis onze campagnetas ontvangen? Vul onderstaand formulier compleet in.
Phone
Map Marker

World Animal Protection gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Deze worden niet doorverkocht aan derden. Het kan zijn, als je je telefoonnummer hebt ingevuld, dat we je telefonisch benaderen over hoe je nog meer voor dieren kunt betekenen. Als je dit niet op prijs stelt, kun je dat altijd aan ons laten weten door te e-mailen naar info@worldanimalprotection.nl. Lees hier het volledige privacybeleid.

Als je geen campagnetas wilt ontvangen hoef je telefoonnummer en adres niet in te vullen. Niet volledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen. Verzending alleen binnen Nederland en max. 1 per adres.